UPDATE 29-07-2018:

Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt: het is de laatste maanden erg rustig vanuit Proeftuin040. Na het mooie en succesvolle verkiezingsdebat over duurzaamheid is de stichting steeds minder actief geworden. Nu is dan het moment waarop ze ons willen informeren over het stopzetten van de activiteiten van Proeftuin040 als platform én initiatiefnemer.

Proeftuin040 kijkt terug op een aantal mooie jaren waarin ze (samen met ons!) leuke, mooie en goede dingen hebben mogen doen in onze stad. Dank daarvoor! Er zit veel goede energie in de stad en de laatste jaren zijn veel dingen (ten goede) veranderd wanneer het gaat over groen, stadslandbouw en duurzaamheid. Ze hopen dat ze een bijdrage hebben kunnen leveren aan het in gang zetten van een beweging naar een groene, gezonde en duurzame stad.

Er is met Trefpunt Groen en de Stamtafel Biodiversiteit afgesproken dat wij met vragen of mooie plannen bij hen terecht kunnen voor advies en ondersteuning. Ook houden zij jullie graag op de hoogte van alle groene en duurzame ontwikkelingen die in onze stad spelen.

Namens het bestuur van  Proeftuin040.